Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få infomationer om nyheder, hemmelige rabat koder og hvornår vi finder på noget sjovt der kun er til jeres fordel.

Om os

Bjørg Lamhauge Andersen

- Ejer og stifter af Skønhed & Negle

Jeg startede hjemmesiden Skønhed & Negle d. 29. april 2018, fordi jeg i forvejen solgte en masse produkter i den salon hvor jeg arbejdede som selvstændig negletekniker. Jeg fik dagligt beskeder fra kunder der ønskede at bestille varer, derfor tænkte jeg at det ville være nemmere for kunderne selv at gå ind og bestille det de ønskede, og siden dengang er udvalget er blevet meget større.

Min målsætning er altid at give dig produkter af høj kvalitet, vi tilføjer løbende nye spændende produkter fra forskellige brands, og jeg overvejer længe inden jeg tager et nyt brand ind, tester produkterne grundigt inden jeg vælger hvilke produktet skal komme ind i sortimentet, dette gør jeg for at give jer en tryghed at handle hos mig og for at jeg kan stå 100% inde for alle de håndplukkede produkter i finder inde på www.SkønhedOgNegle.dk

Min mission er at du skal være den bedste version dig selv, lige præcis som du er, hele livet, med hjælp fra lækre og plejende produkter til ansigt og krop.

Skønhed for mig er først og fremmest en følelse der begynder helt inde i maven og går videre ud i kroppen. Den har stor betydning for min udstråling og min velvære. Jeg går meget op i at få sovet nok, spiser varieret mad, drikker en masse væske, dyrker motion og sidst men ikke mindst, så går jeg utrolig meget op i min hudpleje, jeg plejer min hud hver morgen og aften og husker min collagenpulver og hårvitaminer hver dag, dette gør jeg for at hjælpe min hud til at holde sig fugtig og spændstig og til at styrke min hud, hår og negle.

At hjælpe mennesker med at have det godt med sig selv indeni og udenpå er en drøm for mig.

Velkommen til et univers af skønhed.